top of page

Arckezelések

ilcsi-logo.png
microdermabrasion.jpg

Mikrodermabrázió

A mikrodermabrázió jelenleg a leghatékonyabb bőrcsiszolás, melynek során a bőr legfelső, elhalt hámrétegét távolítjuk el. Csökkenti a ráncok mélységét, halványítja a hegeket és a nap okozta bőrfoltokat.

5.990 Ft-tól

antiageing.jpg

Anti-ageing kezelés növényi hyaluronnal

Személyre szabott anti-ageing kezelésünk során csupa olyan ráncűző növény és növényi hyaluron ötvözetéből készült Ilcsi natúrkozmetikumot hasznáálunk, ami egyszerre regenerálja, feltölti, feszesíti és rugalmassá varázsolja bőröd.

15.990 Ft

rosace_final_croped.jpg

Rozáceás bőr kezelése

Erős vérbőség fokozó pakolással elszállítjuk az  erekben felhalmozódott pangó vért. Eztután  csipkebogyó tartalmú termékekkel nyugtatjuk a bőrt és erősítjuk a vérerek falát.

.

13.990 Ft

express.jpg

Express bőrszépítő pakolás ultrahanggal

A bőrtípusnak megfelelő, magas hatóanyag tartalmú, Ilcsi natúr pakolást juttatunk a bőr mélyebb rétegeibe ultrahang segítségével!

4.990 Ft

tisztító_arckezelés.jpg

Tisztító kezelés

Klasszikus tisztító kezelés relaxáló, kényeztető masszázzsal és tápláló pakolással fűszerezve.

13.990 Ft

hydrating-facial-1200x800.jpg

Hidratáló kezelés

Hidratáló kezelésünk alatt csupa olyan zöldséget és gyümölcsöt tartalmazó Ilcsi natúkozmetikumot használunk, melyek valóságos szépítőbombaként töltik fel bőrödet vitaminokkal és ásványi anyagokkal, miközben selymesen puhává és hidratálttá varázsolják.

13.990 Ft

érzékeny.jpg

Érzékeny, aknés bőr kezelése

A kezelés erősíti a vérerek falait, fokozza a szervezet ellenállóképességét, megnyugtatja a bőrt, mélyen táplálja és bársonyosan puhává is varázsolja.

13.990 Ft

Facial-Massage-980x653.jpg

Stresszoldó arc- és dekoltázsmasszázs

Ha csak fél órád van akkor is ugorj be hozzánk, hiszen stresszoldó arc- és dekoltázsmasszázsunknak köszönhetően garantáltan új emberként lépsz ki a szalonból.

4.490 Ft

intro_edited.jpg

Szőlő őssejtes ránckezelés

A  kezelés hatására a bőr regenerálódik,  simává, rugalmassá válik, hidratálja, csökketi a ráncok mélysét, a bőr feszessé válik.

15.990 Ft

regeneráló.jpeg

Regeneráló, vitaminfeltöltő kezelés

Regeneráló kezelésünknek hála bőröd visszanyeri életteli fényét és bársonyosságát. A magas antioxidáns és vitamin tartalmú termékeknek hála fokozza a bőr rugalmasságát, hidratáltságát, elősegíti a kollagén rostok regenerálódását.

13.990 Ft

fruitzuur-peeling-KNAP-Institute.jpg

AHA gyümölcssavas hámlasztó kezelés

A kezelés fellazítja és eltávolítja a bőr felszínén elhalt hámsejteket, segíti a bőr megújulását. Hatására a bőr bársonyos, feszes, fiatalos lesz, még a ráncos bőrt is gyönyörűen kisimítja.

15.990 Ft

Bármely kezelés tisztítással vagy hámlasztással való kiegészítése                                                3.990 Ft

Egyéb kozmetikai szolgáltatások

Szempilla lifting                                                         9.990 Ft

Szempillafestés                                                         2.490 Ft

Szemöldökfestés                                                       2.490 Ft

bottom of page