top of page

Gyémántfejes mikrodermabrázió

A mikrodermabrázió jelenleg a leghatékonyabb fájdalommentes bőrmegújítás, bőrcsiszolás melynek során a bőr legfelső, elhalt hámrétegét távolítjuk el.​

Az arc bőrének újjáélesztésére, a pigmentfoltok halványítására a leghatékonyabb módszer, a csiszolás és a vákum-szívás kombinációja szabályozza a bőr biológiai regenerálódási folyamatát.

A mikrodermabráziós kezelés a bőröd természetes hámlási folyamatát gyorsítja fel, ezáltal jelentősen felgyorsítja az új, friss bőrsejtek kialakulását. 

A mikrodermabráziót követően a kozmetikai hatóanyagok lényegesen könnyebben tudnak bejutni a mélyebb rétegekbe, ezért a kozmetikai kezelések hatékonyságát nagy mértékben fokozza.

Javulás már az első alkalom után tapasztalható, a bőr puhább tapintású, üdébb színű, szinte "lélegzik". Azonban az igazán hatékony és hosszantartó eredmény érdekében mindenképpen egy több alkalmas kúrát javaslunk. Általában 5-10 kezelés elegendő a bőr teljes megújulásához és felfrissüléséhez.

A kezelés hatására a bőr átmenetileg erősen fényérzékennyé válik, ezért Mezopen kezelést kizárólag októbertől márciusig végzünk, de ebben az időszakban is fokozottan kell ügyelni a megfelelő fényvédelem alkalmazására.

Mikrodermabráziós kezelésünk elérhető bérlet formájában is:

3 alkalom vásárlása esetén 5% kedvezmény

5 alkalom vásárlása esetén 10% kedvezmény

10 alkalom vásárlása esetén 20% kedvezmény

Mikrodermabrázió arcon

5.490 Ft

Mikrodermabrázió kezelés arcon, nyakon és dekoltázson

8.790 Ft

Bármely arckezelés kiegészítése mikrodermabrázióval

4.490 Ft

bottom of page