top of page

Foglalási szabályzat

Időpont foglalás menete

Időpontot kérhetsz tőlünk személyesen a szalonban, vagy alábbi lehetőségek bármelyikén:

Kérjük emailben és Facebook Messengeren történő foglalás esetén vedd figyelembe, hogy a nekünk küldött üzeneteket csak nyitvatartási időben tudjuk olvasni. Felhívjuk még figyelmed, hogy az emailben kiajánlott időpontokat legfeljebb 24 óráig tudjuk tartani, ezután válasz hiányában töröljük az időpontot. Az egyeztetés megkönnyítése érdekében üzenetedben mindenképp írd meg, hogy milyen kezelésere szeretnél jönni, mikor lenne neked alkalmas és küld el telefonszámod is! 

Késés esetén
Kérjük időpontodra mindig időben érkezz, csak így tudjuk garantálni a pontos és precíz munkát. Ha már látod, hogy késni fogsz kérjük hívj minket telefonon. 10 percet meghaladó késés esetén szakembereink a rendelkezésre álló időben  a legoptimálisabb szolgáltatást fogják elvégezni számodra. Abban az esetben, ha a késés miatt már nem marad elegendő idő a kezelésre, új időpontot egyeztetünk veled.
Abban az esetben, ha az új időpontra nem jössz el, vagy ismételt késés miatt nem tudjuk elvégezni, csak az elmulasztott szolgáltatás értékének 100%-nak megtérítésével tudunk új időpontot adni.

Időpont törlése vagy módosítása esetén
Amennyiben időpontod módosítanád vagy le szeretnéd mondani, azt legkésőbb a lefoglalt időpont előtt 24 órával, hétfői időpont esetén a megelőző szombat reggeléig kérjük jelezd felénk, hogy lehetőségünk legyen a felszabadult időpontot felajánlani más vendégek számára.
Ha három alkalommal kerül sor arra, hogy időpontod lemondását vagy módosítását kevesebb, mint 24 órán belül jelzed felénk, akkor, szalonunkban sajnos nem áll módunkban a továbbiakban időpontot kiajánlani neked, csak abban az esetben, ha a legutóbb elmulasztott szolgáltatás értékének 100%-át megtéríted felénk.
 

Megjelenés elmulasztása a lefoglalt időpontban
Ha az általad lefoglalt időpontban nem jelensz meg és ezt nem jelzed felénk, akkor szalonunkban sajnos nem áll módunkban a továbbiakban időpontot kiajánlani neked, csak abban az esetben, ha a legutóbb elmulasztott szolgáltatás értékének 100%-át megtéríted felénk. Ebben az esetben sajnos nem áll módunkban a távolmaradás okát figyelembe venni.

 

 

Spa csomagok foglalása, lemondása vagy módosítása

Spa csomagjaink esetében kérjük próbálj meg a választott időpont előtt legalább 2-3 héttel bejelentkezni, hiszen ebben az esetben több szolgáltatást kell egyszerre beillesztenünk a táblázatunkba. 

Spa csomagjaink esetében a foglalást 30% előleg megfizetésével tudjuk csak véglegesíteni. Spa csomagjainkra felvett időpontot módosítani vagy lemondani legkésőbb az időpont előtt 72 órával lehetséges. A 72 órán belül történő módosítás vagy lemondás esetén az előleg nem jár vissza. 

 

Foglalás ajándékutalvánnyal, módosítás, lemondás

Ajándékutalványaink minden esetben a kiállítástól számított fél éven belül használhatóak fel. Felhívjuk figyelmed, hogy ettől a határidőtől sajnos semmilyen körülmények között nem tudunk eltekinteni. Az ajándékutalványon szereplő szolgáltatásokat csak egy időben lehet felhasználni, megbontani sajnos nem tudjuk őket. 

Időpont kéréskor kérjük, készítsd elő utalványod és a rajta szereplő sorszámot add meg nekünk.

Az ajándékutalványokkal foglalt időpontok módosítása és lemondása a kezelés időpontja előtt 24 órával lehetséges, spa csomagok esetén az időpont előtt 72 órával. A 24 illetve 72 órán belül lemondott vagy módosított időpont esetén az utalványt sajnos érvénytelenítenünk kell. 
 

bottom of page