top of page
Keresés
  • babkazsofia

-15% AKCIÓ mezopen kollagén indukciós arckezelésre!Arcplasztika vágás nélkül? Bizony létezik! Tapasztald meg a saját bőrödön most egész februárban 15% kedvezménnyel! Megnézem az árlistát!Miért válaszd a mezopent?

A mezopen jelenleg az egyik leginnovatívabb és leghatékonyabb bőrfiatalító, anti-aging kezelés, mely koncentrált, steril, orvosesztétikai hatóanyagok bejuttatásával serkenti a kollagén termelődést. Alkalmazása néhány hét alatt igazi megújulást és regenerálódást jelent a bőrnek.

  • Csökkenek a ráncok, megemelkedik az arc kontúrja

  • Azonnal látható eredmény

  • Eltűnnek a májfoltok

  • Halványulnak az aknés hegek és bőrhibák

Hogyan zajlik a kezelés?

A kollagén indukciós terápia során tűszúrással apró, szinte láthatatlan sebeket ejtünk az arcodon, melynek hatására sebgyógyító folyamat indul be, ami serkenti a friss kollagén termelését. A kollagén állomány újraépül, nő a kollagén háló rugalmassága, a kötőszövet vastagsága, rugalmassága, és tömörsége. A beavatkozás közben a szúrt mikro-csatornákon keresztül speciális, a bőröd igényeire szabott (feltöltő, feszesítő, halványító, regeneráló,stb.) hatóanyagokat juttatunk a bőröd mélyebb rétegeibe.

A kezelés hatására a bőr átmenetileg erősen fényérzékennyé válik, ezért Mezopen kezelést kizárólag októbertől márciusig végzünk, de ebben az időszakban is fokozottan kell ügyelni a megfelelő fényvédelem alkalmazására.
62 megtekintés0 hozzászólás

Friss bejegyzések

Az összes megtekintése
bottom of page