top of page
Keresés
  • Szerző képeBLISS GlamSpa

Szépséggel a rászoruló gyermekekért!


Egyedülálló nyitási akcióval várunk az újonnan nyílt BLISS GlamSpa szépségszalonban, melynek keretében 50% kedvezménnyel veheted igénybe szolgáltatásainkat és közben egy rászoruló kisgyermek életét is jobbá tehetitek.

Rendkívül fontosnak tartjuk a kényeztető, szépítő, relaxáló kezelések megteremtése mellett, hogy olyan értékeket közvetítsünk vendégeink felé, amelyek a belső szépség felfedezése, az önbizalom és a pozitív életszemlélet megteremtéséhez viszik közelebb az embereket.

Ennek a közösségteremtő kezdeményezésnek első lépéseként arra bátorítjuk vásárlóikat, hogy második látogatásuk alkalmával hozzanak magukkal egy feleslegessé vált, de hibátlan állapotban lévő könyvet vagy játékot, ezért cserébe 50% kedvezményben részesülnek egy általuk kiválasztott kozmetikai szolgáltatás árából. Az összegyűjtött adományokat a fóti Károlyi István Gyermekközpont rászoruló kisgyerekei kapják meg.

A fóti Károlyi István Gyermekközpontról: A mai Gyermekközpont és elődje, a Fóti Gyermekváros története során összesen körülbelül hatezer gyermeknek biztosított otthont, és több száz munkatársának megélhetést. 1957-óta fogadják és nevelik a családjuktól elszakadt, illetve család nélkül felcseperedő gyerekeket.

Az akicó időtartama: 2016.05.31.

Save

#akció #50kedvezmény #BlissGlamSpa #FótiGyermekváros #jótékonykodás

16 megtekintés0 hozzászólás
bottom of page