top of page
Keresés
  • Szerző képeBLISS GlamSpa

Bőrfiatalító HIFU kezelés


Fordítsd vissza az idő kerekeit a Bliss GlamSpa forradalmi újdonságának segítségével! A 3. generációs HIFU technológiás kezelésünk szinte csodát tesz, hatására bőrünk teljességgel megújul, kisimul és feltöltődik.

A HIFU (High-Intensity Focused Ultrasound, azaz nagy intenzitású fókuszált ultrahang) a kollagén megújításában jelenleg elérhető leghatékonyabb eljárás.

Bőrünk fiatalos megjelenéséért, feszességéért a kollagén és elasztin rostok felelnek, melyek száma sajnos 30 éves korunk után folyamatosan csökken, ezáltal a bőr veszít rugalmasságából, tónusosságából. A HIFU kezeléssel éppen ez a folyamat fordítható vissza, hiszen a kezelés során a mikrofókuszált ultrahang a bőr különböző rétegeibe jut el és ott a 65-75 C°-os hőmérséklet hatására elindul a kollagén regeneráció a szövetekben. A kezelőfej által kibocsátott ultrahang hullámok egy pontban metszik egymást, így az együttes hatásuk felerősödik.

A 3. generációs HIFU kezelőfejen a kezelőpontok egymástól teljes pontossággal kiszámított távolságra helyezkednek el, így elődeihez képest sokkal pontosabb eredmény érhető el, így a kollagénképződés is egyenletesen oszlik el a nagyobb bőrfelületeken is.

A 3 generációs HIFU professzionális kezelőfejével és precíziós szoftverével végzett kezelés esetében a 10 soros elrendezésnek köszönhetően a kollagén rostok egyenletesen alakulnak ki a bőrszövet mélyen fekvő rétegében, ennek hatására természetesen a bőr is egyenletesen feszül meg, így biztosítja a HIFU kezeléssel elérhető maximális eredményt.

A 3. generációs HIFU technológiával a bőr 7 különböző mélységben képes a szövetek kollagén-regenerációját beindítani, így az arcbőr feszesítése mellett alkalmas a narancsbőr csökkentésére, a bőrfelszíni zsírréteg eltávolítására és a kötőszövet rugalmasságának helyreállítására is.

#hifu #ránckezelés #ránctalanítás #ultrahang #bőrfiatalítás #BlissGlamSpa #akció #óriásikedvezmény

151 megtekintés0 hozzászólás
bottom of page