top of page
Keresés
  • Szerző képeBLISS GlamSpa

Thalion Express Slim karcsúsító „csodakezelés”


Látható, mérhető eredmény, már az első alkalom után!

Örömmel jelentjük be, hogy már a Bliss GlamSpa-ban is elérhető a fantasztikus Express Slim kezelés, melyet elsősorban a has, a derék, a combok és a fenék területein alkalmazunk. A mindössze 30 perces kezelés során az apró türkizkék tengeri gyöngyöket különleges technikával masszírozzuk a bőrbe, melyek azonnal kifejtik áldásos hatásukat.

A franciaországi Bretagne tengerpartján lévő Thalion laboratóriumban hosszú évek alatt fejlesztették ki a barna és vörös algát tartalmazó exkluzív, szabadalmaztatott AlgoSlim nevű hatóanyagot, mely csökkenti a test triglicerid szintjét így segítve a zsírlerakódások eltávolítását. A mélyreható masszázsnak köszönhetően a hatóanyagok teljesen felszívódnak, a maradékot pedig egyszerűen lesimítjuk a száraz bőrfelületről, így a kezelés után nem szükséges még zuhanyozni sem, így könnyedén beilleszthető akár a legzsúfoltabb napirendbe is.

Ha mindez még nem lenne elég varázslatos, tovább fokozza a kezelés élményét a termék elképesztően finom illata, mely azonnal felidézi a francia tengerpart csodálatos hangulatát.

A maximális eredmény érdekében kezelésünket kérheted vákuumos, nyirokürítő masszázzsal kombinálva, mely segíti a kezelés során fellazított zsírsejtek nyirokrendszeren keresztül történő távozását.

Thalion Express Slim kezelés fenék, comb, has, csípő: 8.590 Ft

Thalion Express Slim kezelés fenék, comb, has, csípő, kar: 9.690 Ft

Kiegészítő vákuumos nyirokürítő masszázs: +2.990 Ft

#BlissGlamSpa #testkezelés #Thalion #ExpressSlim #fogyasztókezelés #alakformálás

2 429 megtekintés0 hozzászólás
bottom of page