top of page
Keresés
  • Szerző képeBLISS GlamSpa

Gyümölcssavas hámlasztás a ragyogóan üde bőrért


A nyár sokunknak egyet jelent a felhőtlen szórakozással és a határtalan boldogság időszakával, bőrünknek azonban komoly megpróbáltatást jelent a fokozott napsugárzás, a klóros víz és az izzadás. Az ősz a legideálisabb időszak regenerálódásra és megújulásra a bőrápolás területén. A természet és az időjárás változásával bőrünk igényei is megváltoznak.

Ez az időszak tökéletes az AHA gyümölcssavas hámlasztó kúrához, melynek köszönhetően a hűvösebb időszakban sem kell lemondanunk a ragyogóan egészséges arcbőrről!

A két komponensű hámlasztás minden bőrtípusnál, minden bőrprobléma kezelésénél azonnal látható és hosszan tartó eredményt biztosít. Az Ilcsi AHA-s biológiai hámlasztó peeling különleges natúr hatóanyagainak köszönhetően fellazítja és eltávolítja a bőr felszínén elhalt hámsejteket, segíti a bőr megújulását. A bőr kívül-belül megtisztul, szinte újjászületik. Az egyedülálló Ilcsi Esemény előtti pakolás hatására bőrünk akár éveket fiatalodik, szépül. Használata után a bőr bársonyos, feszes, fiatalos lesz, még a ráncos bőrt is gyönyörűen kisimítja.

A két csodálatos termék együttes hatására bőrünk felfrissül és egyúttal előkészítjük a tápláló összetevők hatékonyabb felszívódására.

Bár már egy kezeléssel is látványos változást érhetünk el, az igazán tartós eredmény érdekében érdemes egy 6 alkalomból álló kúrát csinálni, melyhez a kezelés otthoni folytatásához a szalonban tudtok termékeket rendelni.

#akció #hámlasztás #kedvezmény #Ahabiológiaihámlasztópeeling #Eseményelőttipakolás #őszibőrápolás #hámlasztókúra #Ilcsi #natúrkozmetikum #Bliss #BlissGlamSpa

222 megtekintés0 hozzászólás
bottom of page