top of page
Keresés
  • Szerző képeBLISS GlamSpa

Intézd nálunk a karácsonyi bevásárlást!Nem tudod, mit vegyél karácsonyra?

Ajándékozz szépítő, relaxáló élményt a Bliss GlamSpa-ból szeretteidnek a garantált örömteli pillanatokért!

Keresd exkluzív, ünnepi díszbe öltözött, személyre szabható karácsonyi ajándékutalványainkat 5.000Ft, 10.000Ft, 15.000Ft-os értékben, illetve kérés esetén egy vagy több konkrét kezelés is megvásárolható utalvány formájában!

Ha az ajándékutalvány mellett szeretnéd még tovább kényeztetni szeretteidet, akkor tökéletes választás lehet a különleges, magas hatóanyag tartalmú Ilcsi natúrkozmetikumokból összeállított karácsonyi ajándékcsomagok valamelyike!

Ilcsi Anti- ageing & Hyaluron ajándékcsomag

Az Ilcsi Anti-ageing & Hyaluron termékcsaládja tökéletes választás minden szépülni vágyó számára, hiszen egyedülálló növényi hatóanyagainak köszönhetően egy lépésben regenerálja, feltölti, feszesíti és varázsolja rugalmassá a bőrt. A termékcsalád nagy koncentrációban tartalmaz két féle molekulaméretű természetes hyaluront, amely hozzájárul a bőr teljes megújulásához és bársonyosságához.

A csomag tartalma:

  • Anti ageing & Hyaluron szemránckrém, 30 ml

  • Anti ageing & Hyaluron szérum, 35 ml

Különleges ünnepi áron: 8.800 Ft

Ilcsi Rózsaszirom ajándékcsomag

A rózsa régóta a nőiesség megtestesítőjeként, a virágok és az illatok királynőjeként él a köztudatban. A rózsából készült kozmetikumok gyengéden ápolják, regenerálják a vízhiányos bőrt, miközben csökkentik a stressz és az irritáció hatásait. Az egyedülálló Rózsa termékeknek köszönhetően a téli hidegtől megfakult bőr felfrissül, valósággal új életre kel, így használatát ajánljuk minden korosztály számára.

A csomag tartalma:

  • Rózsa habkrém, 30 ml

  • Rózsaszirom arctej, 35 ml

  • Rózsaszirom tonik, 35 ml

Különleges ünnepi áron: 4.800 Ft

#Bliss #BlissGlamSpa #karácsony #karácsonyiajándék #Karácsonyiutalvány #ajándékutalvány #karácsonyicsomag #Ilcsi #natúrkozmetikum #Ilcsikozmetikum

1 151 megtekintés0 hozzászólás
bottom of page