top of page
Keresés
  • Szerző képeBLISS GlamSpa

Guinot Lift Summum feszesítő arckezelés


  • Feszesíti a bőrt

  • Újraformálja az arckontúrt

  • Fiatalítja a dekoltázst

Próbáld ki az angol királyi család és a hollywoodi világsztárok választását!

Megbízható, nemzetközileg elismert kozmetikumot keresel? Igazán látványos és hatásos eredményre vágysz? Nem szeretnéd elhanyagolni a dekoltázsodat se, ami ugyancsak árulkodhat a korodról az idő előrehaladtával? Ismerd meg a világhírű francia márka, a Guinot Lift Summum kezelését, ami kisimítja a felhámot, megemeli az arckontúrt és feltölti a ráncokat!

Ingyenes konzultációt és időpontot kérek!

Megnézem az árakat!

A Guinot kezelések titka

40 évvel ezelőtt Jean Daniel Mondin, egy híres párizsi plasztikai sebész fia és a cég tulajdonosa gyógyszerész diplomája megszerzése után tudását arra fordította, hogy a Guinot kozmetikai kezelések és termékek hatékonyságát fokozva megvalósítsa saját kozmetológiáról alkotott különleges elképzeléseit. A világon Ő azon kevesek egyike, aki ilyen magas képesítéssel kozmetikai céget vezet és aki a Guinot termékek gyártási körülményeit is a gyógyszeripari előírásoknak megfelelően alkotta meg. A cég indulásának kezdetén megnyitotta hamar híressé vált kezelőkabinját a párizsi GEORGE V. luxus szállodában, ahol a Párizsba látogató sztárokat kezelte. Mára már számos híresség köztük Madonna (Liftosome, Anti-Fatigue Yeux), Jennifer Aniston (Hydradermie), Brad Pitt (Hydradermie) vagy Naomi Campbell (Masque Essentiel) a rajongója a Guinot termékeknek és kezeléseknek.

A vendégek a Guinot szalonokban "szépségápolási doktorokkal " találkoznak, ahol az ő előírásuk szerint történnek a szépségápolási célnak megfelelő arckezelések és az otthoni használatra szánt termékek értékesítése.

Ma a Guinot a világ vezető professzionális kozmetikai cége: a közel 70 országban több, mint 11.000 szalonban használt termékek biztosítják a márka vezető szerepét a szépségápolásban. A különleges és egyedi kezelések, mint pl. a Hydradermie nagy nemzetközi tekintélynek örvendenek: Angliában a legelőkelőbb SPA-k kínálják a Hydradermie-t, amely az angol királyi családnak is az egyik kedvenc kezelése. Svájcban a sztárok által ünnepelt Lemana fiatalító klinika az általa kínált bőrápoló kezelések egyikéül a Hydradermie-t választotta. Az USA-ban és Franciaországban pedig a Guinot piacvezető szerepe közismert, neve számos rangos szépségszalonnal összefonódott.

#guinot #feszesítés #ránctalanítás #ránckezelés #guinotparis

502 megtekintés0 hozzászólás

Friss bejegyzések

Az összes megtekintése
bottom of page