top of page
Keresés
  • Szerző képeBLISS GlamSpa

Vérfagyasztó Halloween Akciók


Ismerős az érzés, amikor reggelente a tükörbe tekintve úgy érzed egy zombi néz vissza rád?

Akkor hajmeresztő halloween akcióinkat neked találtuk ki! Támaszd fel fakó, elhalt arcbőröd fantasztikus bőrmegújító arckezeléseink segítségével!

Mezopen kollagén indukciós terápia most ajándék mikrodermabrázióval!

Vásárolj most 3 alkalmas Mezopen bérletet és megajádékozunk egy 3 alkalmas mikrodermabrázió bérlettel, mely tovább fokozza a kezelés hatékonyságát!

A Mezopen egy forradalmian új mikrotűs rendszer, mely segítségével bőröd teljesen megújul. Hatására 400-szorosára nő a kollagén termelődés, a kezelés során személyre szabott orvosi tisztaságú hatóanyagokat juttatunk a bőrbe, melyek feszesítik, ránctalanítják a bőrt, vagy akár a májfoltokat és aknék után maradt hegeket is halványítják!

Megnézem!

Ilcsi Gyümölcssavas hámlasztó kezelés most ajándék AHA hámlasztó és Esemény előtti pakolással!

Vásárolj most 2 alkalmas Ilcsi gyümölcssavas hámlasztó kúrát és megajándékozunk 30ml AHA biologóiai hámlasztó peelinggel és 30ml Esemény előtti pakolással az otthoni ápoláshoz!

A gyümölcssavas hámlasztás hatására bőröd szinte újjászületik, eltűnnek a kisebb bőrhibák és ragyogóan széppé válik! Ez a kezelés minden bőrprobléma esetén azonnal látható, érezhető, gyors eredményt biztosít. Fellazítja az elhalt hámsejteket, segíti a bőr megújulását, ráncsimító tulajdonságú, megnyitja a bőrt a kezelés további részében használt hatóanyagok számára!

Megnézem!

Ne szalaszd el ezt a lehetőséget, kérj időpontot most az első kezelésedre!

+3630 317 5375

Akcióink 2019.10.31. és 2019.11.30. között érvényesek és más kedvezményekkel nem összevonhatóak.

#akció #mezopen #mikrodermabrázió #ajándék #őszibőrápolás #Ahabiológiaihámlasztópeeling #gyümölcssavashámlasztás #Eseményelőttipakolás

52 megtekintés0 hozzászólás
bottom of page