top of page
Keresés
  • Szerző képeBLISS GlamSpa

Anti-ageing titkok: a rendszeres arcmasszázs 5 előnye
Fiatalos és feszes bőrre vágysz? Felejtsd el a tűket és a sebészkést! Mutatunk egy sokkal kellemesebb megoldást, mely még pénztárca barát is!


Tudjátok minden arckezelésnek megvan az a fantasztikus része, amikor szinte álomba szenderülsz a testedet átjáró nyugalomtól! Szerencsére arcunk izmainak átmozgatása sokkal kellemesebb élmény, mint az edzőteremben izzadni, viszont legalább olyan fontos! Különösen akkor ha sokáig szeretnénk megőrizni arcunk fiatalos, üde ragyogását!


Íme 5 ok, az arcmasszázs és arckezelések mellett!


Stresszoldó

Amikor arcunk izmai megfeszülnek, növekszik a ráncok kialakulásának esélye, ezért fontos, hogy rendszeresen átmasszírozzuk őket! Már egy 30 perces arcmasszázs is csodákat tehet a fáradt, dehidratált bőrrel!


Javítja a mikrokeringést

A masszázs mozdulatoknak és a kéz melegének hála fokozódik a hajszálerek keringése, élénkülnek a anyagcsere folyamatok, így több tápanyaghoz és oxigénhez jutnak a sejtek. A ráncok mélysége láthatóan csökken, a bőr élénkké és üdévé változik!

Pro-tip: Esténként a meleg zuhanyból kilépve fröcskölj hideg vizet az arcodra, ezzel is fokozva a vérkeringést!


Természetes lifting hatás

Az arc izmainak stimulálásával több oxigént juttatunk a területre, mely önmagában is kiváló anti-ageing hatóanyag! A vérkeringés fokozásával növeljük a kollagén termelést is, mely természetesen ragyogó arcbőrt eredményez!


Fokozza a kozmetikumok felszívódását

A masszázs mozdulatokkal a bőrre felvitt kozmetikumok felszívódását is fokozzuk, így azok a bőr mélyebb rétegeiben is ki tudják fejteni bőrszépítő hatásukat.


Fiatalosabb megjelenés

Bőröd fiatalságának megőrzéséhez nagyban hozzájárulnak a rendszeres, masszázst is tartalmazó arckezelések! Életkortól és a bőr állapotától függően egy-két havonta egy arckezelés javasolt. Két kezelés között pedig iktassunk be 2 hetente egy gyors, de annál kellemesebb arcmasszázst és persze ne feledkezzünk meg az otthoni bőrápolásról sem!

Pro-tip: Miért elégednél meg a drogériákban kapható, alacsony hatóanyag tartalmú kozmetikumokkal? Kérd kozmetikusod tanácsát, hiszen a masszázzsal elért üde bőrképet tovább élvezheted, ha otthon is professzionális, a bőrtípusnak megfelelő, magas hatóanyag tartalmú arcápolókat használsz!Felkeltettük az érdeklődésed? Próbáld ki most Mikrodermabrázióval együtt!


A gyémántfejes bőrcsiszolásnak hála a masszázs során használt hatóanyagok akadálymentesen haladhatnak a bőr mélyebb rétegei felé, ezáltal hatásuk fokozódik!Kattints a képre a részletekért!


829 megtekintés0 hozzászólás
bottom of page