1024 Budapest, Retek u. 21-27.

(+3630) 317 5375

info@blissglamspa.com

Nyitvatartás:

H: 12:00 - 20:00

K-P: 10:00 - 20:00

Szo: 10:00 17:00

 

  • Facebook
  • YouTube
  • Instagram

Anti-ageing kezelés növényi hyaluronnal (masszázzsal)

Állítsuk meg az időt a természet erejével! Személyre szabott anti-ageing kezelésünk során csupa olyan ráncűző növény és növényi hyaluron ötvözetéből készült Ilcsi natúrkozmetikumot hasznáálunk, ami egyszerre regenerálja, feltölti, feszesíti és rugalmassá varázsolja bőröd.

8.990 Ft

Növényi őssejtes bőrmegújító ránckezelés

A növényi őssejtek alkalmazása forradalmi újdonság a kozmetikai kezelésekben. Számos kutatás is bebizonyította, hogy a növényi őssejtes kezelés hatására a bőr nagymértékben regenerálódik, a bőrben található őssejtek is visszanyerik a sejtregeneráló képességüket. A szőlő és az őssejtek együttes antioxidáns hatása a bőrt simává, rugalmassá teszi, visszaállítja hidratáltságát. Hatására csökken a ráncok mélysége a bőr láthatón kisimul és feszessé válik.

9.990 Ft

Please reload

 

 

 

Szakembereink kizárólag az egyedülálló, tiszta, kiváló minőségű és rendkívül  magas hatóanyagtartalmú Ilcsi natúrkozmetikumokat használnak a természetes, hatékony és mellékhatásoktól mentes szépülés érdekében!

Ránckezelés

guinot-lift-summum-museo.jpg

Guinot Lift Summum

Szalonunkban elérhető a GUINOT legújabb LIFT SUMMUM kezelése, amely az eddigieknél hatásosabban, 50 perc alatt feszesíti a bőrt, újraformálja az arckontúrt, elsimítja a dekoltázs egyenetlenségeit.

18.990 Ft

microdermabrasion.jpg

Mikrodermabrázió

A mikrodermabrázió jelenleg a leghatékonyabb bőrcsiszolás, melynek során a bőr legfelső, elhalt hámrétegét távolítjuk el. Csökkenti a ráncok mélységét, halványítja a hegeket és a nap okozta bőrfoltokat.

4.990 Ft-tól

Mezopen, kollagén indukciós terápia

A mezopen az egyik leginnovatívabb és bőrfiatalító. Hatékonyságának alapja a kollagén termelődésének generálása és koncentrált, steril mezoterápiás hatóanyagok bejuttatása a bőr sejtjeihez.

12.990 Ft-tól