1024 Budapest, Retek u. 21-27.

(+3630) 317 5375

info@blissglamspa.com

Nyitvatartás:

H: 12:00 - 20:00

K-P: 10:00 - 20:00

Szo: 10:00 17:00

 

  • Facebook
  • YouTube
  • Instagram

Guinot Lift Summum feszesítő arckezelés

December 11, 2018

 

  • Feszesíti a bőrt

  • Újraformálja az arckontúrt

  • Fiatalítja a dekoltázst

 

Próbáld ki az angol királyi család és a hollywoodi világsztárok választását!

 

 

Megbízható, nemzetközileg elismert kozmetikumot keresel? Igazán látványos és hatásos eredményre vágysz? Nem szeretnéd elhanyagolni a dekoltázsodat se, ami ugyancsak árulkodhat a korodról az idő előrehaladtával?

Ismerd meg a világhírű francia márka, a Guinot Lift Summum kezelését, ami kisimítja a felhámot, megemeli az arckont
úrt és feltölti a ráncokat! 

 

Ingyenes konzultációt és időpontot kérek!

Megnézem az árakat!

 

 

 

 

A Guinot kezelések titka


 

40 évvel ezelőtt Jean Daniel Mondin, egy híres párizsi plasztikai sebész fia és a cég tulajdonosa gyógyszerész diplomája megszerzése után tudását arra fordította, hogy a Guinot kozmetikai kezelések és termékek hatékonyságát fokozva megvalósítsa saját kozmetológiáról alkotott különleges elképzeléseit. A világon Ő azon kevesek egyike, aki ilyen magas képesítéssel kozmetikai céget vezet és aki a Guinot termékek gyártási körülményeit is a gyógyszeripari előírásoknak megfelelően alkotta meg. A cég indulásának kezdetén megnyitotta hamar híressé vált kezelőkabinját a párizsi GEORGE V. luxus szállodában, ahol a Párizsba látogató sztárokat kezelte. Mára már számos híresség köztük Madonna (Liftosome, Anti-Fatigue Yeux), Jennifer Aniston (Hydradermie), Brad Pitt (Hydradermie) vagy Naomi Campbell (Masque Essentiel) a rajongója a Guinot termékeknek és kezeléseknek.

 

A vendégek a Guinot szalonokban "szépségápolási doktorokkal " találkoznak, ahol az ő előírásuk szerint történnek a szépségápolási célnak megfelelő arckezelések és az otthoni használatra szánt termékek értékesítése.

 

Ma a Guinot a világ vezető professzionális kozmetikai cége: a közel 70 országban több, mint 11.000 szalonban használt termékek biztosítják a márka vezető szerepét a szépségápolásban. A különleges és egyedi kezelések, mint pl. a Hydradermie nagy nemzetközi tekintélynek örvendenek: Angliában a legelőkelőbb SPA-k kínálják a Hydradermie-t, amely az angol királyi családnak is az egyik kedvenc kezelése. Svájcban a sztárok által ünnepelt Lemana fiatalító klinika az általa kínált bőrápoló kezelések egyikéül a Hydradermie-t választotta. Az USA-ban és Franciaországban pedig a Guinot piacvezető szerepe közismert, neve számos rangos szépségszalonnal összefonódott.

 

 

 

Please reload

Featured Posts