top of page

Testkezelések

Testkezeléseink elérhetőek bérletek formájában is! 

3 alkalom esetén 5% kedvezmény

5 alkalom esetén 10% kedvezmény

10 alkalom esetén 20% kedvezmény

Azonnali, centikben mérhető eredmény, már 30 perc alatt! Elérhető 5+1 bérlet akciónk keretén belül. A bérlet névre szóló, másra át nem ruházható. A kiállítás dátumától számított 6 hónapon belül érvényes. Készpénzre nem váltható.

Thalion Express Slim kezelés fenék, comb, has, csipő

11.990 Ft

Thalion Express Slim kezelés fenék, comb, has, csipő, kar

13.990 Ft

+ kiegészítő vákuumos kezelés

+3.990 Ft

Alakformáló testkezelések

9.990 Ft

Egészítsd ki edzésterved komplex fogysztó kezelésünkkel! Az erős paprikás masszázsolajjal végzett cellulitmasszázs rendkívül hatékony, hiszen javítja a vér- és nyirokkeringést, így segíti a szövetekben lerakódott salakanyag távozását, a zsírszövet csökkenését. A még látványosabb eredmény érdekében 30 perces vérbőségfokozó és feszesítő testtekercselést végzünk. Az így fellazított zsírsejteket vákuumos köpölyözéssel szállítjuk el a kényes területekről, hogy a nyirokrendszeren keresztül távozzanak

Algás feszesítő, alakformáló kezelés, (90 perc)

9.990 Ft

Az algát tartalmazó termékek magas ásványi anyag-, nyomelem- és vitamintartalmuknak köszönhetően serkentik a sejtépítést, fokozzák a regenerálódást, javítják a bőr és a kötőszövetek rugalmasságát, segítik a salaktalanítást, javítják a sejtanyagcserét. Alakformáló kezelésünk során erős paprika tartalmú masszázsolajjal kombináljuk, mellyel cellulit masszázst végzünk, melyet az algás testtekercselés végül pedig a vákuumos köpölyözés követ. A végeredmény feszes, selymesen puha és rugalmas bőrkép.

Alakformáló kezeléseink elérhetőek csomagajánlatokban is:

.

A bérlet névre szóló, másra át nem ruházható. A kiállítás dátumától számított 6 hónapon belül érvényes. Készpénzre nem váltható. Alakformáló bérlet ajánlataink a Thalion Express Slim kezelésekre nem vonatkoznak.

Bőrszépítő testkezelések
Stresszoldó testradírozás a selymes, puha bőrért (60 perc)

9.990 Ft

Testi – lelki feltöltődés, kikapcsolódás és csodálatosan selymes bőr! A peeling barackmagörlemény tartalmánál fogva gyengéden, de hatékonyan eltávolítja az elhalt hámsejteket, a benne lévő alga és kókuszolaj kivonatnak köszönhetően méregtelenít, hidratálja a bőrt és fokozza a bőr nedvességmegtartó képességét. Az igazán bársonyos és tartós eredmény érdekében a 30 perces peeling masszázst követően feszesítő, mélyen hidratáló bőrtápláló krémet viszünk fel a bőrre.

Hidratáló, bőrszépítő testtekercselés peelinggel (90 perc)

9.990 Ft

Varázslatosan puha és hidratált bőr! A 30 perces peeling masszázs garantáltan eltávolítja a bőröd felszínén lévő elhalt hámsejteket, így segíti a kezelés során használt hatóanyagok könnyebb és mélyebb felszívódását. A 30 perces tekercselés során csupa olyan mélyen tápláló és hidratáló összetevőt tartalmazó terméket használunk melyek biztosítják, hogy bőröd selymessé és hidratálttá váljon. Az igazán hosszantartó eredmény érdekében 20 perces masszázzsal juttatunk hidratáló hatóanyagokat a bőrbe.

Háttisztító kezelés

15.990 Ft

Unod már, hogy a hátadat csúfító pattanások miatt kell szégyenkezned? Próbáld ki varázslatos natúrkozmetikumokat tartalmazó hátszépítő, tisztító kezelésünket és ints búcsút a bőrhibáknak!

bottom of page